Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Відключень ліфтів у Нетішині не буде – запевнили в КП НМР «ЖКО»

10 січ 2019

У  багатоповерхівках, в яких КП «ЖКО» є управителем  (їх налічується 69), експлуатацію 159 ліфтів віднедавна здійснює Нетішинсьа філія  «Керуюча компанія №1 ТзОВ «Арм-Еко» ( м. Рівне). На сьогоднішній день з кожним будинком укладено договір, відповідно до якого Виконавець приймає на себе зобов’язання про надання послуг з експлуатації ліфтів шляхом проведення поточного ремонту та повного їх технічного обслуговування.

 «Керуюча компанія №1 ТзОВ «Арм-Еко» має всі відповідні ліцензії  та  дозволи: на монтаж, демонтаж, налагодження, ремонт, технічне обслуговування, реконструкцію машин, механізмів, устаткування ліфтів, виконання випробування, здійснення контролів ( неруйнівний, візуально-активний, ультразвуковий), проведення експертного обстеження, технічного діагностування машин механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Окрім цього, компанія займається ще й виробництвом власних ліфтів. У грудні минулого року, відповідно до графіку, були проведені перші експертні обстеження  ліфтів. Експерти з Рівного відзначили досить непоганий технічний стан нетішинських ліфтів, порівняно з тими містами, де Компанія є також експлуатуючою організацією (міста Вараш, Рівне, Ковель).

 У зв’язку з тим, що Нетішинська філія  «Керуюча компанія №1 ТзОВ «Арм-Еко», відповідно до укладених договорів, виконує всі функції з експлуатації ліфтів, в КП «ЖКО» проведено реорганізацію, внаслідок якої було  ліквідовано дільницю ліфтового господарства. Натомість, у штат введено посаду інженера ліфтового господарства. Він  контролюватиме якість та повноту робіт підрядної  організації.  

 Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету міської ради