Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Встановлено новий тариф на перевезення пасажирів на міському маршруті «Автовокзал – вул. Солов’євська»

06 бер 2018

У вівторок, 6 березня, під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Оперативно та конструктивно присутні вирішили ряд важливих питань життєдіяльності нашого міста. Порядок денний містив 18 питань.

Члени виконкому прийняли рішення «Про закріплення за закладами дошкільної та загальної середньої освіти території обслуговування». Встановлено пільгу за харчування (безоплатне харчування) малолітньому, як дитині, яка проживає у сім’ї із скрутним матеріальним становищем. Встановлено тариф на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал – вул. Солов’євська» у розмірі 4 грн. З метою розгляду звернень громадян, присвоєнні поштові адреси індивідуальним (садибним) житловим будинкам.

Взято до відома звіт про виконання фінансового плану комунального підприємства «Книги» за 2017 рік. За інформацією директора згідно результатів роботи упродовж 2017 року КП «Книги» отримало прибутку в сумі 59, 2 тис.грн. До бюджету фактично перераховано 10, 9 тис.грн. податку на прибуток та частина чистого прибутку з комунальних підприємств в сумі 5,4 тис.грн. Підприємство працює тільки з вітчизняними виробниками, такими як «А-ба-ба-га-ла-ма-га», «Ранок», «Фоліо», підручники і посібники «Навчальна книга», «Літера», «Промінь» та інші. З книговидавцями підприємство  працює на договірних умовах під реалізацію. Колектив підприємства постійно працює над поповненням асортименту та поповненням товарних запасів. Присутні взяли до відома звіт про виконання фінансового плану КП НМР «Торговий центр» за 2017 рік. Як повідомив керівник, за 2017 рік підприємство отримало дохід в сумі 4204,0 тис.грн., що становить 105,6% від запланованого. Витрати підприємства складають 3942,0 тис.грн., що становить 111,3%. На фінансовий результат вплинуло залишення на рівні 2015 року встановлених тарифів щодо оплати послуг з утримання орендованого майна. Збільшились витрати на матеріали та послуги (в т.ч. комунальні), які потрібні для забезпечення стабільного функціонування підприємства. Також мінімальна заробітна плата збільшилась у два рази, разом із тим  виріс єдиний соціальний внесок. За 2017 рік підприємство отримало 215, 0 тис. грн. чистого прибутку. Сплачено до місцевого бюджету 1431,0 тис.грн. податків, до державного бюджету – 616, 5 тис.грн. Заборгованості по виплаті заробітної плати та податках немає.

Затверджено план заходів щодо наповнення бюджету міста у 2018 році та економного і раціонального використання бюджетних коштів. Ухвалено рішення «Про передачу у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках, що належить до комунальної власності міста Нетішин». Враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, виконавчим комітетом прийняті відповідні рішення. Чотирнадцятьом мешканцям міста надані кошти для одноразової матеріальної допомоги у сумі 2,3, 5 тис.грн.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради

 

 

 

Ключові слова: виконком березень