Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вони завжди прийдуть на допомогу: територіальний центр соціального обслуговування відсвяткував своє 20-річчя

11 січ 2018

Робота колективу Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) мало відома більшості тих, у кого на сьогодні в житті більш-менш все гаразд – є родина, дім, робота, певне коло спілкування, здоров’я. А між тим, уже 20 років фахівців цієї установи щодня з нетерпінням чекають люди, у яких доля склалась по-іншому, хто в силу певних обставин залишився нині одиноким чи стикнувся з бідністю. Для них працівники терцентру – і помічники, і порадники, і друзі. У терцентрі працюють чуйні, щирі, а головне віддані своїй справі люди, головною місією яких є допомога і соціальний захист громадян, які перебувають у складних життєвих ситуаціях.

Напередодні новорічно-різдвяних свят заклад відсвяткував свій 20-річний ювілей. Чимало почесних гостей завітало на свято, а серед них – міський голова Олександр Супрунюк. Очільник міста привітав людей, які щодня опікуються проблемами інших, дають їм віру та надію в майбутнє, допомагають добрим словом та ділом. З нагоди 20-річного ювілею Олександр Супрунюк вручив колективу Грамоту Хмельницької обласної державної адміністрації, Подяку виконавчого комітету міської ради та подарунковий сертифікат. Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками відзначено кращих працівників центру:  сестру медичну з масажу відділення організації надання адресної натуральної і грошової допомоги та соціально-побутової адаптації Наталію Гладку, соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома Світлану Ковальчук, Віру Нагорну, Тетяна Романюк, Олесю Супрунюк, фахівця із соціальної роботи Зою Стінську. До привітань долучилися начальник управління соціального захисту населення виконкому Валентина Склярук, директор центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Інна Дмитрук, перший директор центру Світлана Сідлецька, спонсори та благодійники.

Особливі слова подяки колегам за щоденну увагу, любов та підтримку людей, які потребують сторонньої допомоги висловила керівник закладу Любов Оцабрика, яка вже 14 років очолює дружній колектив професіоналів. Уже 20 років, день у день, у терцентрі працюють люди, які всю свою душу і серце віддають людям, які опинились в складних життєвих обставинах. То ж нехай заклад переживе ще не одну славну дату!

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Ювілей