Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вихованка нетішинського фотогуртка – переможниця обласного конкурсу "Ми – діти України"

27 кві 2018

Коли ми переглядаємо фотографії, бачимо там те, що хочемо бачити. Не усі помічають в них справжню сутність, приховані емоції, загадковість і мистецтво. Вихованцям фотогуртка "ФОН" (керівник Євген Цибульський), який функціонує на базі клубу "Юний технік" пощастило, адже вони щодня навчаються бачити особливі речі в житті через об’єктив фотоапарату і переносити на світлину справжні емоції,.
У п'ятницю, 13 квітня, на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс юних фотолюбителів «Ми – діти України!» закладів загальної середньої та позашкільної освіти, який проводиться з метою виявлення та розкриття нових талантів фотоаматорів. Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. У конкурсі взяли участь 60 юних фотоаматорів з 10 районів, 6 міст, 14 об’єднаних територіальних громад. Серед них – нетішинці, вихованці фотогуртка "ФОН" Аліна Митюк та Нікіта Тонкий. Фотороботи учасників оцінювало професійне журі: члени національної спілки фотохудожників України Анатолій Іванов, Сергій Мар’ясов та Сергій Успаленко, керівник фотогуртка «Світлинка» Палацу творчості дітей та юнацтва міста Хмельницького.
Учасники самі обирали номінацію, шляхом жеребкування, здійснювали фотозйомку у Хмельницькому, відбирали 2 знімки, називали їх і подавали на розгляд журі. На зйомку відводилося 2 години. Більшість фоторобіт конкурсу отримала високу оцінку членів журі, а учасники - безліч позитивних емоцій. Достойно виступила наша команда. У молодшій віковій категорії дипломом І ступеня нагороджена Аліна Митюк. Вітаємо юну переможницю та її керівника з гарними результатами! Так тримати!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради