Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Виникнення пожеж та загибель людей під час пожеж

20 лют 2018

З початку місяця в області виникло 33 пожежі, з них в житловому секторі – 26, на яких виявлено 4 загиблих особи. Так, 3 лютого  виникла пожежа у житловому будинку в   с. Старий Кривин  Славутського   району. Під час  гасіння  вогнеборці виявили тіло 55-літньої власниці оселі без ознак життя.   Причина загоряння – коротке замикання електромережі. Також необережність під час паління забрала життя аж трьох громадян, а саме: 11 лютого у с. Іванівка  Славутському районі під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили  тіло 28-річного чоловіка. 12 лютого вогонь забрав життя  37-річного громадянина в  с. Москалівка Ярмолинецького району. 13 лютого виникла пожежа у житловому будинку в м. Шепетівка, під час ліквідації якої бійці ДСНС  виявили тіло 35-річного власника помешкання без ознак життя. 

Шановні громадяни!

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області нагадує вам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. Будьте уважними при поводженні з вогнем! Не паліть у стані алкогольного сп'яніння! Не паліть поблизу легкозаймистих і горючих рідин! Не кидайте сірники і недопалки де завгодно, а також зберігайте сірники, запальнички, сигарети в недоступному для дітей і літніх людей місці. Не слід палити у ліжку, особливо у нетверезому стані. Адже відверте нехтування правилами пожежної безпеки та зловживання спиртними напоями найчастіше призводить до пожежі. Пильно стежте за любителями покурити напідпитку. Не перегрівайте прилади опалення понад міру, не перевантажуйте електричну мережу, не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники.
Якщо ви стали свідком надзвичайної події або самі потребуєте допомоги у критичній ситуації, звертайтеся за допомогою до Служби порятунку за номером «101». Дотримуйтесь правил пожежної безпеки, бережіть своє життя та майно!

За інформацією 3-го державного пожежно-рятувального загону

Ключові слова: пожежі нетішин застереження