Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Виконком розглянув 31 питання

27 лип 2018

У четвер, 26 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, під час якого було розглянуто і обговорено тридцять одне питання. З усіх – прийняті відповідні рішення.

Першим рішенням члени виконкому схвалили індикативні прогнозні показники бюджету міста Нетішин на 2019-2020 роки.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», встановили форми розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, заяви щодо встановлення тарифів.

З метою подальшого здійснення контролю за фінансово-господарською діяльністю, підвищення ефективності роботи комунальних підприємств міста Нетішин, забезпечення раціонального використання бюджетних коштів, виконавчий комітет міської ради затвердив порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств територіальної громади міста.

Встановлено режим роботи перукарні «Бьюті Тайм» та магазину «Близенько».

Члени виконкому затвердили ряд проектних документацій, а саме: «Капітальний ремонт частини будівлі (даху, утеплення зовнішніх огороджувальних конструкцій, блискавкозахисту) «Нетішинського міського Будинку культури» по вул.Солов'євська», «Капітальний ремонт будівлі (заміна автоматичної пожежної сигналізації на сертифіковану) дошкільного навчального закладу № 6 (ясла-садок) «Райдуга», «Капітальний ремонт будівлі (заміна автоматичної пожежної сигналізації на сертифіковану) дошкільного навчального закладу № 8 (ясла-садок) «Золотий ключик» та «Капітальний ремонт території загального користування (заміна покриттів тротуарів та пішохідних доріжок) просп.Незалежності та вул.Будівельників».

Одним із рішень виконком надав КП НМР «ЖКО» дозвіл на переведення нежитлового приміщення у житлове.

З метою розгляду звернень громадян і доданих документів, враховуючи рекомендації постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян, виконавчий комітет передав у приватну власність приміщення у гуртожитку, які використовуються на умовах найму.

Члени виконкому затвердили Порядок створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків у місті Нетішині. Також оновили посадовий склад Нетішинської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та положення даної комісії.

Прийнято рішення перенести обладнання до дитячого ігрового майданчика, яке розташоване на просп. Курчатова, у місце визначене проектом будівництва парку у районі між вул.Набережна, вул.Будівельників та просп.Незалежності.

Прийнято ряд рішень щодо видалення зелених насаджень у місті, відповідно до акта обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Внесено ряд змін до попередніх рішень виконавчого комітету міської ради.

Члени виконкому розглянули 4 питання служби у справах дітей і надали дозволи на вчинення правочинів щодо житла (майна), право власності чи користування яким мають діти (майнові права дітей не було порушено), надано дозволи на зняття з реєстрації місця проживання дітей.

Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування мешканцям міста.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету міської ради