Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Виконком приймав важливі для громади рішення

14 тра 2018

Під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка, 10 травня, члени виконавчого комітету міської ради зібралися на чергове засідання, щоб обговорити і прийняти важливі для життєдіяльності нашого міста рішення. Порядок денний містив 36 питань. Одним із перших присутні розглянули звіт про виконання бюджету міста Нетішин за січень-березень 2018 року (загального фонду бюджету міста за січень-березень 2018 року по доходах у сумі 90069,1 тис.грн. та по видатках у сумі 83 918,3 тис.грн. та спеціального фонду бюджету міста за січень-березень 2018 року по доходах у сумі 2221,4 тис.грн. та по видатках у сумі 2394,3 тис.грн.), який буде поданий на розгляд міської ради для затвердження. Прийнято рішення про відзначення у місті Міжнародного дня захисту дітей, зокрема, з міського бюджету виділено 19 тис. грн. на придбання подарункових наборів для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та придбання подарунків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в рамках проведення акції «Творімо добро дітям», на придбання призів переможцям конкурсу дитячого малюнку на асфальті «Щасливе дитинство».
Рішенням виконкому утворено координаційну раду з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків міста у 2018 році, затверджено її склад та заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків міста у 2018 році. Прийнято рішення щодо передачі від управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради до ДНЗ (центр розвитку дитини) «Золотий ключик» завершеного капітальним ремонтом об’єкта (тіньових навісів) та документації. КП НМР «Благоустрій» надано дозвіл на ліквідацію безхазяйних відходів, зокрема, виконання роботи по ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища у районі тепличного господарства, поряд з ОК «СГТ «Заозерне». Затверджено конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку у місті Нетішин.
В ході засідання членами виконкому прийнято рішення «Про звільнення учасників АТО, членів їх сімей та постраждалих учасників Революції Гідності від оплати за користування житлом, управління багатоквартирним будинком». З метою розгляду звернень громадян, присвоєнні поштові адреси індивідуальним (садибним) житловим будинкам. Внесено ряд змін до попередніх рішень виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули 12 питань щодо захисту прав дітей, зокрема, надали дозволи на вчинення правочинів щодо житла (майна), право власності чи користування яким мають діти (майнові права дітей не було порушено), надали малолітньому статус дитини-сироти, надали залітній статусу дитини, позбавленої батьківського піклування. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста на лікування у сумі 2,3,5 тис. грн.
Нагадаємо, відтепер засідання виконавчого комітету будуть транслюватися у прямому ефірі на офіційній сторінці виконавчого комітету Нетішинської міської ради у Фейсбук https://www.facebook.com/netishynrada/.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради