Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

В місцевих ЗМІ національні інтереси держави – не порушуються

26 лют 2018

В понеділок, 26 лютого, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулось чергове засідання міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення. Порядок денний містив 3 питання.

Про рівень правової підготовки населення, насамперед учнівської, студентської молоді та забезпечення загального рівня правової культури населення міста розповіла присутнім начальник служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради Антоніна Єльява. Спеціаліст відділу з організаційних питань апарату виконавчого комітету міської ради Катерина Костецька надала інформацію щодо проведення моніторингу засобів масової інформації міста з метою виявлення фактів порушення інтересів держави в інформаційній сфері. Зокрема, вона зазначила, що промоніторивши друковані та електронні ЗМІ в Нетішині – фактів порушення інтересів держави (пропаганда війни, насильства, жорстокості, заклики до розпалювання міжетнічної, расової та релігійної ворожнечі, заклики до вчинення терористичних актів, тощо) не виявлено, навпаки, місцеві газети та телебачення сприяють формуванню та розвитку національної свідомості, почуття патріотизму та суспільної злагоди.

У ході засідання присутні затвердили попередній графік виїзних прийомів громадян в садибній частині міста. На завершення голова координаційно-методичної ради з правової освіти населення, заступник очільника міста Оксана Латишева акцентувала увагу на важливості проведення злагодженої, якісної роботи працівників різних служб, підприємств, установ та організацій по роз’ясненню чинного законодавства трудовим колективам та громадянам, які звертаються за юридичною допомогою.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради

 

Ключові слова: рада правова освіта