Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Браво, «Шарм»: юні танцюристи Нетішина вкотре підкорили столичну сцену

22 бер 2018

Зразковий ансамбль бального танцю «Шарм» Будинку дитячої творчості вже давно носить почесне звання одного з найкращих танцювальних колективів нашого міста. Протягом багатьох років юні нетішинці під керівництвом досвідченого педагога Лариси Грищук і репетитора Тетяни Гончарук підкорюють сцени України та з-за кордону. 

Не став винятком Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографії «У ритмі весни», організований міжнародною творчою студією «Знайомі обличчя» за підтримки Київської муніципальної академії танцю імені Сержа Лифаря. 18 березня творчий захід об’єднав більше сотні талановитих танцюристів з різних регіонів України. Серед них – вихованці молодшої та старшої груп Зразкового ансамблю бального танцю «Шарм».  Танцювальні композиції учасників оцінювалися професійним журі, до складу якого увійшли народні артисти України, заслужені працівники культури та професійні викладачі хореографії. Молодша група демонструвала перші танцювальні спроби на столичному конкурсі, проте це їм не завадило вибороти почесне перше місце. Старша хореографічна група зачаровувала присутніх своєю пластикою, легкістю рухів, емоційністю пересування на сцені і теж здобули перше місце. Переможці отримали від організаторів фестивалю дипломи та кубки. Гарним подарунком для учасників став балет «Спляча красуня» за участі артистів Одеського Національного академічного театру опери та балету. Керівник ансамблю «Шарм» Лариса Грищук висловлює подяку усім батькам вихованців за допомогу та підтримку в підготовці до конкурсу.

Нагадаємо, що вже вдруге юні нетішинці презентують своє мистецтво на Всеукраїнському фестивалі «У ритмах весни». Минулого року вони зайняли три перших місця та Гран-прі. Пишаємося!

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради