Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинців запрошують на безкоштовні тренінги

08 лют 2018

КП НМР «Агенція місцевого розвитку» оголошує набір учасників на безкоштовну серію тренінгів, що фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), спрямованих на розвиток мотивації, малого бізнесу та громадського суспільства.

Перший тренінг під назвою «Як створити малий бізнес?» відбудеться 10 березня, другий тренінг «Громадські організації – як розвиток громадського суспільства» пройде 24 березня, третій заключний семінар «Найкращі практики неурядових організацій» відбудеться 31 березня. Кожен захід буде проводитися в приміщені  Хабу (Палац культури, вхід зі сторони парку) з 12:00 до 17:00 год. Тренери семінарів – експерти, відомі в Україні і за її межами фахівці, які з радістю поділяться своїми знаннями та досвідом роботи.

Участь в тренінгах– це не тільки можливість почерпнути нові знання, а й проявити себе, знайти нових друзів та з користю провести час. Для участі в заходах реєструйтеся за телефоном 0686789295. Кількість місць обмежена. Кожен семінар розрахований на 25 учасників.

За інформацією КП НМР «Агенція місцевого розвитку»

Ключові слова: тренінги