Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Актуальні житлові питання – на розгляд постійних комісій

09 січ 2019

Сьогодні, 9 січня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та засідання постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян.
На громадській комісії присутні розглянули 17 питань порядку денного. Затверджено спільні рішення адміністрації та первинної профспілкової організації ХАЕС з питань квартирного обліку від 5 грудня 2018 року №52-07/516 та від 11 грудня 2018 року №52-07/525, від 18 грудня 2018 року №52-07/555, від 18 грудня 2018 року №52-07/556. Трьох мешканців міста взято на квартирний облік до списку осіб за місцем проживання у виконавчому комітеті міської ради. Підтримано питання щодо перереєстрації списків громадян, які потребують поліпшення житлових умов у списку осіб, які користуються правом позачергового отримання житлових приміщень, у списку осіб, які користуються правом першочергового отримання житлових приміщення та перебувають на обліку за місцем проживання, у виконавчому комітету Нетішинської міської ради, за станом на 1 січня 2019 року. Прийняті зміни до Положення про порядок надання житлової площі у гуртожитках, що перебувають у комунальній власності міста Нетішина та багато інших актуальних житлових питань.
У ході роботи комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян членами комісії було розглянуто звернення двох громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень у гуртожитках міста. Відповідно до звернень були прийняті позитивні рішення.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради