Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Актуальні грантові проекти та конкурси

15 тра 2018

- Конкурс грантів для фінансової підтримки проектів, що сприяють процесам демократизації в країнах, від Вишеградського фонду. Пріорітети конкурсу: регіональний розвиток, міжнародна співпраця, сталий розвиток у Центральній та Східній Європі. Кінцевий термін подачі заявок: 1 червня 2018 року. Детальна інформація: Visegrad+Grants.
- Премії у галузі сталого та відповідального туризму SkaL International для громадських організацій та державних установ з усього світу. Пріорітети конкурсу: розвиток відповідального та сталого туризму, розвиток сільської місцевості та біорізноманіття, популяризація туристичних визначних пам'яток, підтримка туроператорів і туристичних агентів. Кінцевий термін подачі заявок: 30 червня 2018 року. Детальна інформація: SkaL international Sustainable Awards.
- Конкурс проектів регіонального співробітництва від Фонду грантів Європейського економічного простору та Норвегії. Приорітети конкурсу: регіональне співробітництво, транскордонне та транснаціональне співробітництво, економічний розвиток, інновації, соціальна інтеграція, розвиток культури та громадянського суспільства. Кінцевий термін подачі заявок: 1 липня 2018 року. Сума гранту: від 1 млн євро на проект. Детальна інформація: EEA and Norway Grants.
- Демократичні гранти від Посольства США
Постійно діючий конкурс проектних заявок від Посольства США для громадських організацій, що сприяють розвитку та освіті громадянського суспільства в Україні. Пріорітети конкурсу: розвиток громадянського суспільства, верховенство права, громадська освіта та адвокація, розв'язання конфліктів та зміцнення довіри, громадянська освіта. Кінцевий термін подачі заявок: заявки приймаються на постійній основі. Середня сума гранту: від 5 тис. до 15 тис. доларів. Детальна інформація: Democracy Small Grants.