Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

20 вересня у Нетішині відбудеться відкриття "Інклюзивно-ресурсного центру"

18 вер 2018

З метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти на 40-й сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 30 березня 2018 року №40/2415 у нашому місті було утворено «Інклюзивно – ресурсний центр» Нетішинської міської ради. У червні цього року відбувся конкурс на посаду директора «Інклюзивно-ресурсного центру», переможцем якого стала Ольга Гуменюк. Розпорядженням міського голови від 13 липня 2018 року Ольгу Володимирівну було призначено директором закладу та укладено контракт на 3 роки.
На сьогоднішній день освітній центр у Нетішині оснащено кімнатами для індивідуальної та групової роботи логопеда, практичного психолога, дефектолога, облаштовано кімнату лікувальної фізкультури. Кожен кабінет – із сучасним обладнанням та методично-дидактичними матеріалами. Саме у цих комфортних умовах по вул. Миру, 12 нетішинці віком від 2 до 18 років, які мають особливі потреби та діти з інвалідністю, матимуть змогу безкоштовно отримувати фахову допомогу від спеціалістів. Відкриття даного центру стало можливим завдяки фінансуванню з міського бюджету та державної субвенції.
У четвер, 20 вересня, о 10.00 год. на базі ДНЗ №8 (Центр розвитку дитини) відбудеться урочисте відкриття закладу. Запрошуємо!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради