Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Інтереси дітей – на першому місці

19 чер 2019

Учора, 18 червня, під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Членами комісії розглянуто дві справи щодо підтвердження місця проживання неповнолітніх дітей для їх тимчасового виїзду за кордон для участі в фестивалі та для відпочинку.
Комісією вирішено рекомендувати виконавчому комітету Нетішинської міської ради затвердити висновки служби у справах дітей щодо підтвердження місця проживання неповнолітніх дітей з їхніми матерями, для тимчасового виїзду дітей за кордон. Позитивно вирішилось питання щодо набуття власності на ім’я малолітньої дитини. Також на порядку денному розглядалось подання адміністрації Шепетівського медичного училища щодо відрахування неповнолітньої зі складу учнів закладу, у зв’язку з переїздом дитини разом із її піклувальником на постійне місце проживання за кордон.
Членами комісії вивчено документи по заявлених справах, заслухано громадян, з’ясовані факти та обставини по кожному питанню. За результатами засідання, члени комісії прийняли відповідні рішення згідно норм чинного законодавства, які спрямовані на захист прав та інтересів дітей.


Служба у справах дітей

виконавчого комітету Нетішинської міської ради