Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Єдиного кандидата на посаду директора ЗОШ №4 допущено до участі в конкурсі

17 жов 2019

9 вересня у Нетішині було оголошено конкурс на посаду директора Нетішинської загальноосвітньої школи I-III ступенів №4. До 8 жовтня претенденти мали можливість подати документи для участі в конкурсі. 16 жовтня під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось перше засідання конкурсної комісії на зайняття вакантної посади директора ЗОШ №4. Порядок денний засідання містив два важливих питання: перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам та допущення кандидатів до участі в конкурсному відборі.
На початку засідання секретар комісії, головний спеціаліст з кадрового забезпечення відділу правового та кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради Наталія Сахнюк зазначила, що документи на участь в конкурсі подала одна претендентка – Зоя Машук. Члени комісії відкрили конверт з документацією та перевірили її на відповідність встановленим вимогам. Враховуючи відповідність документів усім необхідним вимогам претендента було допущено до участі в конкурсі. Сьогодні, 17 жовтня, кандидат ознайомить із перспективним планом роботи заклад загальної середньої освіти, трудовий колектив та представників батьківського комітету.
28 жовтня єдиний кандидат на посаду директора ЗОШ №4 Зоя Машук пройде конкурсний відбір та презентує перспективний план розвитку загальноосвітнього закладу, а також матиме можливість надати відповіді на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації. Усі бажаючі зможуть побачити відеотрасляцію конкурсу на офіційному сайті Нетішинської міської ради.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавочго комітету Нетішинської міської ради