Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Яким буде Нетішин завтра - запитань було багато

24 лип 2019

 У вівторок, 23 липня, міський голова Олександр Супрунюк спілкувався з мешканцями буд. №31 по просп. Незалежності, буд. №26 по вул. Шевченка, буд. № 2, 4, 6, 8, 10 по пров. Миру. На зустрічі були присутні перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, начальник управління соціального захисту населення Валентина Склярук, директор КП «Благоустрій» Віктор Кондрацький, головний інженер КП «ЖКО» Іван Олійник.

Питання, відповіді на які хотіли почути нетішинці під час спілкування з Олександром Супрунюком, здебільшого стосувались проблем життєдіяльності міста та перспективи його розвитку. Хотіли дізнатись про те, чому довго (3 тижні) проводитиме ремонтні роботи КГ ВП ХАЕС, внаслідок чого не буде в місті гарячої води та чому подорожчала плата за воду; за яким принципом фінансується міська лікарня; для чого служить вертолітній майданчик - чи можна на ньому залишати свої автомобілі; коли розпочнеться очистка обвідного каналу та чому щодня не працює фонтан; чому до сих пір не розпочався ремонт в НВК (заміна вікон); як вплинути на власників магазинів, щоб ті облаштували пандуси; чи можливо, з метою безпеки руху, облаштувати додаткові пішохідні переходи між універмагом та буд.18 по просп. Незалежності, навпроти редакції «Нетішинського вісника» (просп. Незалежності, 31); хто слідкує за якістю робіт підрядника з укладання тротуарної плитки біля торгового центру.

Люди цікавились перспективою розбудови міського парку; можливістю проведення капітальних ремонтів ліфтів за кошти міського бюджету; прийнятими заходами міської влади щодо безпритульних собак (при цьому вони висловлювали своє невдоволення стосовно годування котів та собак біля будинків) та щодо випалювачів деревного вугілля; принципом розподілу міського бюджету; процесом створення Нетішинської міської ОТГ та перспективою прийняття адміністративної реформи (мова йшла про укрупнення районів Хмельниччини та можливості Нетішину бути в складі Рівненської області) та ін..

 Довго спілкувався з Олександр Супрунюк з нетішинцями з питання введення в освітніх закладах міста нових норм дитячого харчування. Про те, що зміни потрібні – переконані міських голова і батьки, а ось працівники їдалень, здебільшого, чомусь не зацікавлені в цьому. Тому міська влада потребує підтримки нововведень батьками.

Щодо внутрішньодворових та внутрішньобудинкових проблем, то мешканці буд. № 2 по пров. Миру просили зробити ремонт покрівлі при вході в під’їзд (управитель КП «ЖКО»); мешканці буд. № 31 по просп. Незалежності – допомогти вирішити проблему з безпекою пішоходів через великий потік автомобілів.

Були у містян і індивідуальні запитання, роз’яснення та консультації їм надавала Валентина Склярук, начальник управління соціального захисту населення.

Усі проблеми, озвучені нетішинцями взято до уваги. Про хід їх виконання можна буде дізнатися на офіційному сайті Нетішинської міської ради, на сторінці виконавчого комітету в соціальній мережі «Фейсбук», з інформаційного листка, який буде розміщено згодом на дошці оголошень у кожному під’їзді.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради