Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Щоб біда не застала зненацька

24 тра 2019

У середу, 22 травня, під головуванням першого заступника міського голови Івана Романюка відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.
У порядку денному розглядались питання: про заходи щодо запобігання та протидії пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь у літній період 2019 року, про стан підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах до купального сезону та стан санітарно-епідеміологічного благополуччя населення у літній період 2019 року, про стан виконання заходів протипожежного захисту на об’єктах з масовим перебування людей та на об’єктах підвищеної поверховості, в дитячих оздоровчих таборах та підготовки закладів освіти до 2019-2020 навчального року, про стан протипожежного водопостачання міста, про стан травматизму невиробничого характеру за І квартал 2019 року, про заходи щодо попередження загибелі та травмування населення від необережного поводження з вибухонебезпечними предметами на території міста, про стан готовності виконкому до реагування на надзвичайні ситуації природного характеру на території Нетішина.
Членами комісії, серед інших, було прийнято рішення щодо проведення керівниками спеціалізованих служб цивільного захисту уточнення сил і засобів для виконання ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подати відомості до виконавчого комітету, а відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища уточнити стан розчищення дерев під’їздів до житлових будинків, для встановлення авто драбин 8 ДРПЧ по охороні м. Нетішина по просп. Незалежності та вулицях Будівельників, Михайлова, Шевченка.
Пам’ятайте!
При загрозі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте «101». При цьому обов’язково повідомляйте місце (Хмельницька обл., м. Нетішин), де сталася надзвичайна ситуація та вказуйте конкретну адресу. Також телефонуйте: екстрена медична допомога – «103», відділення поліції – «102».
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради