Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Шановні виборці м. Нетішин!

04 чер 2019

Якщо під час проведення виборів Президента України Ви виявили факти не включення, неправильного включення до списку виборців чи неточності у відомостях про себе або інших виборців, а також з метою уточнення своїх персональних даних, відповідно до Закону України «Про Державний реєстр виборців», просимо Вас звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Також повідомляємо, що виборець, який в день проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями не може проголосувати за зареєстрованим місцем проживання, може тимчасово змінити місце голосування. Для цього необхідно особисто звернутися із відповідною заявою до органу ведення Державного реєстру виборців за місцем свого перебування в день виборів чи місцезнаходженням виборчої дільниці, дільниці для голосування, яку він просить визначити місцем його голосування або до органу ведення Державного реєстру виборців за своєю виборчою адресою, яка визначається відповідно до статті 8 Закону України «Про Державний реєстр виборців».

При собі необхідно мати документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство, паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України).  У зв’язку з початком виборчого процесу прийом громадян з 1 червня 2019 року буде проводитися щоденно з 9.00 до 16.00 години (17 та 28 червня – вихідні дні) у приміщенні виконавчого комітету міської ради за адресою: вул. Шевченка, 1, каб.№3 (перший поверх). Телефон для довідок: 9-02-69.

 

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради