Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Шановна громада Старокривинської сільської ради!

06 бер 2019

3 березня 2019 року ви визначилися щодо об’єднання з Нетішином в Нетішинську міську об’єднану територіальну громаду. Таке рішення цього разу було прийнято громадою вже втретє. До цього активно поширювалися різного роду чутки та фейкова інформація з метою пропаганди проти такого об’єднання. Ми хочемо спростувати всі чутки, розвіяти деякі міфи і надати правдиву інформацію.
У РАЗІ ОБ'ЄДНАННЯ З НЕТІШИНОМ:
1. Діти, які відвідуватимуть загальноосвітні навчальні заклади, дошкільної освіти, позашкільні, заклади естетичного виховання користуватимуться такими ж пільгами, як і діти, що проживають у Нетішині.
2. Поширюватимуться пільги на дітей – мешканців Старого Кривина і Нового Кривина щодо харчування в школах та в закладах дошкільної освіти, затверджені виконкомом Нетішинської міської ради.
3. До заробітної плати педагогічних працівників сільської школи додадуться надбавки з міського бюджету, які мають їх нетішинські колеги.
4. Виконання міської програми «Турбота», яка передбачає забезпечення адресної соціальної підтримки нетішинців, поширюватиметься і на громаду Старого Кривина і Нового Кривина.
5. Положення міської програми підтримки учасників АТО та їхніх сімей поширюватиметься і на громаду Старого Кривина та Нового Кривина.
6. У Старому Кривині запрацює виїзний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), в якому через автоматизовану систему члени громади зможуть отримати необхідні довідки.
7. У Нетішинському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) перебуватимуть на обліку одинокі, громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, хворі, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, громадяни, які перебувають у складній життєвій ситуації і зареєстровані в службі зайнятості, внутрішньо переміщені особи, учасники АТО та члени сімей загиблих учасників АТО, діти з інвалідністю. Вони отримуватимуть всі безкоштовні та платні соціальні послуги, що і нетішинці, які перебувають на обліку в терцентрі.
8. Інваліди 1 групи отримуватимуть з міського бюджету часткове відшкодування витрат на придбання засобів гігієни.
9. Члени громади пільгових категорій мають нині і матимуть надалі право безкоштовного проїзду комунальним автобусом за маршрутом Нетішин–залізнична станція Ст. Кривин. Планується в перспективі зміна маршруту автобуса (заїзд в центр села старий Кривин).
10. Виділення коштів з міського бюджету на проведення та участь спортсменів у змаганнях різного рівня та на оздоровлення дітей.
11. У Нетішині засновано стипендії міського голови 45-ти талановитим та обдарованим дітям та 45 стипендій провідним фахівцям галузі освіти, культури та спорту. Серед вищезазначених стипендіатів можуть бути старокривинці.
Шановна громадо!
Якщо у вас є пропозиції або побажання для нашої співпраці, просимо надсилати на електронну адресу: orgvidil@netishynrada.gov.ua або телефонуйте: 9-11-60.