Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чемпіон світу з боротьби самбо Ярослав Давидчук отримав грошову винагороду від міської влади

21 лис 2019

20 листопада міський голова Олександр Супрунюк вручив перспективному спортсмену Нетішина, чемпіону світу з боротьби самбо Ярославу Давидчуку заслужений Сертифікат на отримання грошової винагороди у сумі 15 тис. грн. за високі результати у змаганнях Міжнародного рівня.
У жовтні цього року в столиці Узбекистану місті Ташкент на молодіжному чемпіонаті світу зі спортивного та бойового самбо змагалися 300 спортсменів із 42 країн світу. У престижній ваговій категорії до 90 кг нетішинець виборов золоту нагороду. Незважаючи на свій юний вік, спортсмен гідно представив Україну серед досвідченіших борців з інших країн та проявив жагу до перемоги.
Ярослав Давидчук наразі студент факультету фізичної культури та спорту Львівського державного університету фізичної культури. Спортсмен індивідуально займається із заслуженим тренером України Геннадієм Гороховим на базі спорткомплексу ВП «Хмельницька АЕС». Також заохочувальну грошову винагороду у сумі 7 тис. 500 грн. отримав професійний тренер самбіста. Очільник міста подякував перспективному спортсмену Ярославу Давидчуку за високі досягнення, гідне представлення нашого міста і України на міжнародній арені, а тренеру-викладачу за перемоги підопічних, популяризацію фізичної культури та вагомий особистий внесок у спорт. Пишаємося!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради