Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Цивільно-військове співробітництво: місто підтримує військову частину 3043

25 лис 2019

Продовжуючи усталені традиції шефства над військовими частинами Національної гвардії України, з метою сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності держави, розв'язанню соціально-побутових проблем, задоволенню культурних і духовних потреб військовослужбовців, піднесення престижу військової служби, налагодження ефективного цивільно-військового співробітництва у нашому місті було створено координаційну раду з питань шефства над військовою частиною 3043 Національної гвардії України.
У п’ятницю, 22 листопада, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося перше засідання координаційної ради. Порядок денний містив три важливих питання: оголошення складу координаційної ради, пропозиції щодо плану роботи координаційної ради з питань шефства над військовою частиною 3043 на 2020 рік та розгляд звернення військової частини 3043 Національної гвардії України від 25.10.2019 року № 1210 щодо виділення коштів на виготовлення агітаційних матеріалів.
У ході засідання присутніми прийнято рішення рекомендувати міському голові виділити кошти у сумі 20 тис. грн. в/ч 3043 для здійснення заходів агітаційного характеру та військово-патріотичного виховання молоді Нетішинської міської ОТГ. Окрім того, до наступного засідання необхідно розробити план роботи координаційної ради на 2020 рік.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради