Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У співпраці – запорука успіху

14 чер 2019

Учора, 13 червня, в приміщенні виконавчого комітету Нетішинської міської ради відбулась зустріч начальника Нетішинського відділення поліції Славутського відділу поліції ГУ НП в Хмельницькій області Леоніда Михалка, його заступника Андрія Кондратюка з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю міста.

Серед присутніх були – секретар міської ради Олена Хоменко, заступник міського голови Оксана Латишева, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Оксана Брянська, представники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та громадських організацій. Зустріч була зумовлена трагічною подією – смертю 5-річної дитини на Київщині, яка стала жертвою пострілу поліцейських. До присутніх було доведено позицію Національної поліції України, ГУ НП в Хмельницькій області, керівництва Нетішинського відділення поліції щодо цього резонансного злочину.

Що стосується нетішинських поліцейських, то, як запевнили Леонід Михалко та Андрій Кондратюк, на контроль взято не тільки несення служби особовим складом, а й поведінку правоохоронців поза службою, а також, за негідну поведінку та правопорушення в побуті реакція керівництва на місцях, як наголосив голова Нацполіції,  повинна бути миттєвою та жорсткою. Кожне звернення громадян щодо негідної поведінки поліцейських в побуті розглядати як надзвичайну подію.

Зустріч пройшла конструктивно. Начальником поліції був наданий короткий звіт про результати роботи за п’ять місяців, та обговорювалась подальша плідна співпраця органів місцевого самоврядування, громадськості і поліції. Користуючись нагодою, Леонід Михалко запросив на службу в органи поліції молодих людей, які мають знання та бажання захищати життя, здоров’я, права та свободи громадян, охороняти громадський порядок та протидіяти злочинності.

Відділ з організаційних  питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради