Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині розпочалось візуальне обстеження житлових будинків

11 лют 2019

Розпорядженням міського голови Олександра Супрунюка від 2 лютого 2019 року створено робочу групу з проведення візуального огляду житлових будинків м. Нетішина та виявлення таких, які потребують додаткового обстеження для визначення та оцінки їхнього технічного стану.

Робоча група, яку очолює перший заступник міського голови Іван Романюк до її складу ввійшли представники виконавчого комітету міської ради та управителів, голови ОСББ (за пропозицією ініціативної групи голів ОСББ), повинна скласти акти огляду житлових будинків.

Перше засідання відбулося в п’ятницю, 8 лютого. На ньому було обговорено напрямок роботи, а в понеділок обстеження житлових будинків розпочалось з вул. Михайлова. Розпорядження міського голови – результат його зустрічі з ініціативною групою голів ОСББ та управителями житловими будинками, яке відбулося 16 січня 2019 року: прийнято спільне рішення про створення робочої комісії з метою проведення візуального огляду житлових будинків та виявлення аварійних, які потребують ремонту. Наступний крок за результатами обстежень – пошук джерел фінансування для проведення кваліфікованими експертами обстеження житлових будинків та виявлення серед них аварійних, проведення в таких житлових будинках ремонту .

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради