Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині продовжується реконструкція системи вуличного освітлення

08 жов 2019

З 30 вересня у нашому місті триває реконструкція системи вуличного освітлення. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Дорстрой Монтаж Київ» Проект реалізується в співпраці з «НЕФКО» (Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією).

Роботи розпочато з територій загально освітніх шкіл та дитячих садочків. Станом на 8 жовтня проведено демонтаж старих світильників вуличного освітлення та встановлено нові світлодіодні світильників на території дитсадків №5, №6, №7 та № 8, частково на території НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів та ліцей», демонтовано старі світильники на території дитсадка №4та зош №2. . Разом з тим, задля належного розсіювання світла, інколи доводиться обрізати гілки дерев, які близько ростуть біля електроопор.

На реконструкції системи вуличного освітлення підрядною організацією задіяні 2 бригади. В рамках реалізації проекту на території міста буде замінено близько 900 старих ламп, а в тих місцях, де нині немає освітлення, додатково встановлено майже 200 електроопор. Останнім етапом реконструкції вуличного освітлення стане заміна та встановлення системи керування. Роботи, відповідно до укладеного договору з підрядником, мають бути завершені до грудня 2019 р.

 Просимо вибачення у нетішинців за тимчасові незручності та прохання поставитись до них з розумінням та терпінням.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради