Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині енергетиків вітали з професійним святом

23 гру 2019

22 грудня своє професійне свято відзначають працівники енергетичної галузі. Для Нетішина – міста-супутника Хмельницької АЕС День енергетика є професійним святом переважної більшості населення міста, адже саме атомна станція стала містоутворюючим підприємством. Завдяки енергетиці і, атомній зокрема, стабільно працюють всі галузі народного господарства України, функціонують об’єкти соціальної сфери.
У п’ятницю, 20 грудня, у великій залі Палацу культури відбулися урочистості з нагоди свята. Чимало почесних гостей завітало на святкування. Серед них – міський голова Олександр Супрунюк. Очільник міста подякував генеральному директору ВП ХАЕС Миколі Панащенку за плідну співпрацю, допомогу та побажав представникам енергетичної галузі міцного здоров’я, наснаги до роботи та добробуту у сім’ях.
У рамках урочистостей Олександр Супрунюк відзначив працівників ХАЕС Почесними грамотами за відповідальне ставлення до виконання своїх службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток енергетичної галузі України. Зокрема, столяра 5 розряду дільниці №3 з ремонту зовнішніх об’єктів ремонтно-будівельного управління енергоремонтного підрозділу Володимира Бондара, начальника дільниці 1 групи енергоремонтного підрозділу Олександра Веремійчука, майстра з ремонту 1 групи електричного цеху Олександра Галента, провідного інженера виробничо-технічного відділу комунального господарства Оксану Зінчук, провідного інженера відділу соціального розвитку Володимира Паску, редактора газети «Перспектива» відділу роботи з громадськістю і засобами масової інформації Ольгу Сокол, контролера на контрольно-пропускному пункті 3 розряду загону відомчої воєнізованої охорони Василя Цикальчука та слюсара з ремонту тепломеханічного устаткування 5 розряду енергоремонтного підрозділу Юрія Штемплюка. Спогади, вітання та побажання лунали в цей день від працівників, колег та почесних гостей свята. Творчі колективи міста та запрошені народні артисти України подарували присутнім гарний настрій та безліч приємних емоцій.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавого комітету Нетішинської міської ради