Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині віншували поліцейських

05 лип 2019

Четвертий рік поспіль в Україні відзначають День Національної поліції. У четвер, 4 липня, у приміщенні Нетішинського відділення поліції відбулися урочистості з нагоди свята. Привітати нетішинських правоохоронців завітав міський голова Олександр Супрунюк разом із заступником очільника міста Оксаною Латишевою.
З щирими вітаннями до колег звернувся новоспечений начальник Нетішинського відділення поліції Леонід Михалко. Він подякував особовому складу за мужність, витримку, самоввідачу, охорону спокою та життя нетішинців. За активну участь в профспілковому русі, позитивні результати службової діяльності та з нагоди професійного свята він нагородив Почесними грамотами правоохоронців.
До привітань приєднався міський голова Олександр Супрунюк і заступник очільника міста Оксана Латишева. Вони побажали поліцейським завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність, успіхів у службі, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя, добра та мирного неба над головою. За гарною традицією за особистий внесок у зміцнення законності й правовопорядку, сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди Дня Національної поліції України Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками були відзначені найкращі працівники Нетішинського відділення поліції Славутського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області. На завершення заходу начальник поліції Леонід Михалко подякував гостям за побажання та запевнив, що колектив нетішинських правоохоронців і надалі налаштований віддавати всі сили на боротьбу зі злочинністю та на охорону громадського порядку у місті.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської рад
и