Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішинській міській ОТГ запрацює поліцейська станція

28 гру 2019

У рамках реалізації проєкту Міністерства внутрішніх справ України «Поліцейський офіцер громади», 27 грудня, у нашому місті відкрили поліцейську станцію Нетішинського відділення поліції. Поліцейська станція обслуговуватиме Нетішин (висотну і садибну забудови), Старий Кривин і Новий Кривин.
5 поліцейських офіцерів громади, які успішно пройшли попередній конкурсний відбір, зокрема, Петро Чесновський, Юрій Гарбар, Сергій Хамрик, Андрій Ніжник та Іван Штогрин працюватимуть в приміщенні виконавчого комітету міської ради. Місцевою владою тут були створені належні комфортні умови для виконання правоохоронцями функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням порядку і безпеки в громаді. В окремому кабінеті для поліцейських надали комп’ютерну техніку, підключили Інтернет та необхідні засоби зв’язку. Окрім того, у приміщенні виконавчого комітету облаштували комфортну кімнату відпочинку.
Концепція Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» передбачає інтеграцію поліцейських до територіальних громад таким чином, щоб вони 90% робочого часу проводили в громаді, опікуючись проблемами її мешканців, для покращення забезпечення публічної безпеки та правопорядку, покращення співпраці підрозділів Національної Поліції України з органами місцевого самоврядування.
На відкриття поліцейської станції завітали начальник управління превентивної діяльності Головного Управління Національної Поліції в Хмельницькій області Геннадій Сибіга, міський голова Олександр Супрунюк, заступник очільника міста Оксана Латишева, начальник Нетішинського відділення Олександр Паламарчук, а також правоохоронці міста. Як зазначив начальник управління превентивної діяльності ГУНП Хмельниччини Геннадій Сибіга, забезпечення правопорядку і безпеки громадян є одним з пріоритетних завдань поліції. Він подякував міському голові Олександру Супрунюку за співпрацю та підтримку правоохоронців міста та висловив сподівання, що поліцейські офіцери громади на високому рівні забезпечать порядок у громаді, займатимуться профілактикою злочинності, швидко реагуватимуть на звернення мешканців ОТГ. Нові поліцейські офіцери Нетішинської міської ОТГ почнуть виконувати свої обов’язки після завершення навчання, яке пройде в лютому 2020 року.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради