Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішинських футболістів – почесне друге місце

25 лют 2019

У суботу, 23 лютого, у залі спортивного комплексу ХАЕС «Енергетик» пройшов фінал Чемпіонату області з міні-футболу (футзалу). У турнірі зустрілися команди з Дунаївців, Кам’янця-Подільського та Крупця, а честь Нетішина захищав ФК «Енергетик-Миклуш».
Футболісти продемонстрували цікаву і напружену гру. За підсумками турніру Кубок Чемпіонату виборола команда ФК «Дунаївці», почесне друге місце здобули господарі поля – нетішинці, третє місце дісталося спортсменам з Крупця, а четверте місце отримали кам’янчани.
Привітати переможців і призерів турніру завітав міський голова Олександр Супрунюк. Очільник міста подякував усім за гарну гру та вручив футболістам кубки, медалі і подарунки. Кращим гравцем Чемпіонату Хмельницької області з міні-футболу сезону 2019 року в складі команди ФК «Енергетик-Миклуш» став Віктор Каращенко.
Бажаємо усім футболістам і надалі дарувати своїм палким вболівальникам години радості, впевненої, результативної гри і підкорювати найвищі вершини футболу! Співорганізаторами заходу стали відділ молоді та спорту виконавчого комітету Нетішинської міської ради.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради