Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У "ЖКО" працює німецький експерт

21 жов 2019

  З 10 по 31 жовтня у КП НМР «ЖКО» перебуває Геро Фрідель, німець, старший експерт Senior Experten Servise. Служба Старших Експертів (SES) – фонд німецької економіки, який за допомогою залучення німецьких експертів сприяє у поновленні економіки, освіти і соціальної сфери у багатьох країнах світу. Проект фінансується із бюджету уряду Німеччини.
До Нетішина Геро Фідель приїхав за запрошенням адміністрації КП НМР «ЖКО». У рамках цілісного концепту, метою його перебування на підприємстві є підвищення кваліфікації керівництва і персоналу КП «ЖКО», розвиток навиків співробітників, удосконалення процесу прийняття рішень, а також стимулювання особистої участі працівників у діяльності підприємства. Шляхом керування і навчання експертом SES мають бути покращені знання і навики працівників комунального підприємстві.
Минулого четверга, 17 жовтня, міський голова Олександр Супрунюк мав зустріч із старшим німецьким експертом паном Фріделем. Розмова була діловою та змістовною. На ній обговорювались питання щодо підвищення кваліфікації персоналу і їхніх командних навиків.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради