Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У другій амбулаторії Центру ПМСД буде своє приміщення

16 жов 2019

З червня на другому поверсі поліклініки (приміщення колишнього фізіотерапевтичного відділення) триває капітальний ремонт. Кошти на його проведення виділено з обласного бюджету. Після здачі об’єкта в експлуатацію (наприкінці року) тут розміщатиметься друга амбулаторія КНП НМР «Центр ПМСД м. Нетішин», в якій здійснюватимуть прийом пацієнтів сімейні лікарі та терапевти.
Станом на сьогоднішній день частково проведені сантехнічні, вентиляційні, електромонтажні роботи та з налагодження автоматичної пожежної сигналізації, покладено плитку на підлозі на площі більше 400 м. кв. та на стінах – більше 270 м. кв., змонтовано каркаси на стелі (266 м. кв.), виконано оздоблювальних робіт стін на площі більше 1100 м. кв. та ін..
Загальна вартість капітального ремонту об’єкту (входить також заміна вікон в поліклініці з 5 по 9 поверхи), відповідно до укладеного договору з підрядником ПП «Техномаркет» (визначено у травні через електронні торги – систему Прозоро), становить 4 млн. 613тис. 500 грн. Замовником робіт є управління капітального будівництва виконкому.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської рад
и