Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Топ-5 місць у Нетішині і неподалік, куди можна вибратися літом

29 лип 2019

Літо – прекрасний час коли можна відпочити з рідними та друзями. Спекотні дні, теплі вечори, приємний вітерець та легка засмага. У літній період вибратися на відпочинок – це ж справжнє задоволення. Але ж куди поїхати? Ми пропонуємо вам огляд місць, куди можна вибратися у Нетішині і неподалік.
ТОП-1: Міський парк культури і відпочинку
Найперше – це звичайно міський парк парку культури та відпочинку, який розташований за адміністративною будівлею виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Місце, де ви можете зустріти безліч знайомих, а ваші діти отримають масу задоволення на дитячих розвагах, які пропонує місцевий підприємець. Саме тут знаходяться три чудові альтанки для відпочинку, де буде затишно і зручно для великих компаній друзів. Саме те – для шашликів і гарного настрою!
ТОП-2: Відпочинок на міському пляжу
Чудовим місцем відпочинку стане берегова зона біля озера для купання (міський пляж). Сонячне проміння, яке виблискує на поверхні води, місця для пікніків та ігор зроблять ваш відпочинок приємним.
ТОП-3: «Боровичок» – гарна зона для відпочинку
Біля понтонного моста на озері за теплицями знаходиться ще одна чудова зоня для відпочинку «Боровичок». Вже декілька років, зручні та комфортні альтанки, створені працівниками ДП «Славутське лісництво» дарують можливість гарно відпочити містянам та гостям нашого міста. Завітайте і ви.
ТОП-4: Площа перед виконавчим комітетом міської ради
У нашому місті окреме місце займає площа перед адміністративною будівлею виконавчого комітету міської ради. Тут затишно і гарно в будь-яку пору року. Зручні лавочки дозволять відпочити та насолодитися краєвидами навколо.
ТОП-5: Подалі від міської метушні до Кривинського парку
А якщо ви хочете виїхати за місто, то рекомендуємо завітати в Кривинський парк, або ще як його називають Парк Германа. Парк є пам'яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення в Україні. Тут можна прогулятися, зібрати квітів, організувати пікнік. А любителі фотографуватися знайдуть ще й багато місць для чудових світлин.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради