Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Сьогодні в КП НМР "Торговий центр" проведено спеціальне тренування

25 кві 2019

За задумом, сьогодні, 25 квітня, о 8 год.30 хв. по системі оповіщення через проводове та ефірне радіомовлення надійшов сигнал «Штормове попередження» у зв’язку з очікуванням різкого погіршення метеорологічних умов, пов’язаних з проходженням через місто циклону, який із швидкістю 120 км/год. рухається з північно-західного напрямку і орієнтовно через 1-2 годин очікується сильний, шквальний вітер до 30-35 м/с з можливим посиленням понад 40м/с. Він супроводжуватиметься сильними опадами у вигляді дощу, є можливість випадання граду. Не виключається проходження фронту циклону територією м. Нетішин, яке може спричинити значне пошкодження та руйнування будівель, господарчих споруд, конструкцій, інженерних та електромереж, а також комунікацій.
Тренування почалось зі збору керівного складу та працівників, доведення інформації щодо ситуації, яка склалася, інструктажу по тренуванню та постановка задач. В подальшому перевірено готовність до дій, формування, їх оснащення. Огляд та робота формування пожежогасіння цивільного захисту з практичного відпрацювання питань щодо ліквідації надзвичайної ситуації.
Внаслідок короткого замкнення виникла пожежа в побутовому приміщенні. Керівником прийнято рішення негайної евакуації людей з приміщень будівель центру, повідомлення в пожежно-рятувальну службу, знеструмлення будівлі, ланці пожежогасіння приступити до гасіння. Персоналу діяти згідно інструкцій до прибуття спецслужб.
По закінченню гасіння умовної пожежі проведено практичне відпрацювання - користування первинними засобами пожежогасіння. Перевірено внутрішній протипожежний водопровід на водовіддачу з пуском води та проведенно практичне відпрацювання з гасіння вогню первинними засобами пожежогасіння..
Цілі, визначені в документах по підготовці до тренування, досягнуті, що було відмічено в підведенні підсумків керівником заняття на оцінку «добре».


За інформацією КП НМР "Торговий центр"