Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спільноцільовий рейд у літні дні

15 лип 2019

Згідно графіку проведення рейдів, з метою профілактики бездоглядності, бродяжництва, правопорушень та злочинності серед неповнолітніх міста на період літніх канікул, 11 липня пройшов вечірній спільноцільовий рейд «Сім’я та діти», «Діти вулиці», організований службою у справах дітей виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

У рейді взяли участь спеціалісти служби у справах дітей, фахівець із соціальної роботи Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), представник ювенальної превенції Нетішинського відділення поліції, а також журналіст газети «Нетішинський вісник». Учасниками рейду відвідано 11 сімей, діти більшості з яких перебувають на обліку служби у справах дітей.

За результатами рейду виявлено дві дитини, які перебувають у складних життєвих обставинах, сім’ї взято на контроль служби у справах дітей, ініційовано притягнення батьків однієї сім’ї до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

В одне із помешкань членам рейду потрапити не вдалось із-за агресивної поведінки батька дітей. Проте вдалося поспілкуватися з дітками, які виглядали доглянутими та запевнили, що наразі у них все добре.

В інших сім’ях загрози життю та здоров’ю дітям не виявлено.

Служба у справах дітей виконавчого комітету Нетішинської міської ради