Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спільними зусиллями - заради малечі

11 лип 2019

П’ятьма дитячими майданчиками цими днями поповниться наше місто. Для їх закупівлі були виділені кошти з міського бюджету за рішенням міської ради. За результатами проведення процедури електронних тендерних закупівель (система Прозоро) було визначено переможця-постачальника - ТОВ «Європарк-Поділля». 23 травня 2019 року між КП «Благоустрій» та ТОВ «Європарк-Поділля» було укладено договір на закупівлю ігрового обладнання: комплексу «Ведмежий», чотирьох комплексів «Економ», трьох малих карусель з кермом, чотирьох одинарних великих гойдалок, 4 балансирів «Стандарт». Загальна сума його  становить 187 320 грн. (З ПДВ).

У працівників КП «Благоустрій» нині «гаряча» пора – вдосталь різного роду роботи з благоустрою Нетішина та Старого Кривина, з обладнання місця тимчасового утримання безпритульних тварин та ін..Роботи комунальників по встановленню дитячих майданчиків мали розпочатись не раніше вересня-жовтня. Ціна встановлення ігрового обладнання підрядником становить 20 % від його вартості. Тому на допомогу прийшли небайдужі нетішинці та батьки малечі. Всі працювали на волонтерських засадах. Необхідні будівельні матеріали: пісок, цемент, щебінь та ін. були надані КП «Благоустрій».

 На сьогоднішній день дитячі майданчики вже встановлено: на дворовій території будинків 2, 4, 6 по вул. Шевченка, на розі вулиць Будівельників та Набережна, на перехресті вулиць Снігурі та Старонетішинська в садибній забудові міста. Найближчим часом ігрове обладнання також буде встановлено поблизу буд. №10 по вул. Михайлова та поблизу буд. №3по просп. Курчатова.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради