Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спостережна комісія: порушників на облік поставлено, виховну роботу – заплановано

28 лис 2019

Учора, 27 листопада, під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті  міської ради. На засідання комісії був запрошений заступник начальника Славутського МРВ  філії ДУ «Центр пробації» в Хмельницькій області Сергій Главацький і директор Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любов Оцабрика.

Присутні розглянули повідомлення з Славутського МРВ з питань пробації про здійснення громадського контролю за засудженими та проведення роботи протягом відбування покарання з метою виправлення і ресоціалізації 4 осіб. Членами спостережної комісії постійно проводиться організація виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання,  та здійснюється громадський контроль за їх поведінкою протягом  невідбутої  частини покарання спільно з представниками МРВ філії ДУ «Центр пробації» філії ДУ «Центр пробації». Місцеві психологи проводять лекції для осіб, засуджених до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі та осіб, умовно-звільнених від відбування покарання.

Заслухано інформацію Сергія Главацького щодо виконання наказу від 3.04.2018 «Про затвердження Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк».

На завершення засідання голова комісії Ольга Бобіна наголосила, що і надалі буде проводитися  активна виховна робота з особами умовно-достроково звільненими від відбування покарання, а також надаватиметься допомога у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради