Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Славний 35-річний ювілей відзначила ЗОШ №2

15 жов 2019

2019 рік – особливий для Нетішинської загальноосвітньої школи №2. Цьогоріч один з найкращих навчальних закладів нашого міста святкує славний ювілей – 35 років від дня заснування. Щоб розповісти про усі досягнення учнів та педагогів школи, її випускників не вистачить усіх сторінок. Про успіхи освітнього закладу знають не лише в Нетішині, але й далеко за його межами.
11 жовтня затишна зала ЗОШ №2 об’єднала у своїх стінах багато почесних гостей. На ювілейний день народження завітав міський голова Олександр Супрунюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, представники Хмельницької АЕС, управління освіти виконавчого комітету міської ради, ветерани педагогічної праці, випускники та педагоги, керівники закладів освіти та культури Нетішина, представники громадських організацій, які тісно співпрацюють з колективом педагогів та учнів школи, давні друзі.
З привітальним словом звернувся до присутніх очільник міста Олександр Супрунюк. Він привітав директора Миколу Яцюка та працівників закладу-іменинника з ювілеєм і побажав усім присутнім наснаги, нових звершень на професійній ниві, процвітання та вручив Подяку виконавчого комітету міської ради колективу школи. За багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди відзначення 35-річного ювілею ЗОШ №2 Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками були нагородженні працівники закладу. Особливі слова подяки колегам за великий талант і покликання сіяти мудрість та знання, за любов до дітей висловила заступник міського голови Ольга Бобіна, яка 21 рік пропрацювала у ЗОШ №2. До привітань школи-ювіляра приєднались начальник управління освіти виконкому міської ради Василь Мисько і директор спорткомплексу ХАЕС Станіслав Балаян. Їх доля неабияк була пов’язана з школою №2, адже саме тут вони реалізували себе як директори закладу, впроваджували реформи та зміни.
Директор Микола Яцюк висловив слова подяки ветеранам педагогічної праці та професійному колективу школи. Щирі слова привітань лунали у цей день від успішних випускників, вдячних батьків, керівників закладів освіти і культури нашого міста, ГО «Успішна молодь Нетішина», начальника управління казначейської служби України в місті Нетішин Марії Самохіної, представників школи «Savvy Nation», керівників банківських установ міста. Концерт, приурочений ювілейній даті, колектив ЗОШ №2 підготував з притаманною йому творчою винахідливістю – 35-річну історію закладу відтворили завдяки креативним відео. Талановиті учні під керівництвом досвідчених вчителів та випускники навчального закладу дарували присутнім яскраву і водночас зворушливу концертну програму.
Уже 35 років, день у день, в Нетішинській загальноосвітній школі №2 працюють по-справжньому мудрі, досвідчені і творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи учням розумне, добре, вічне. Тож нехай навчальний заклад переживе ще не одну славну дату, а ті надбання, які накопичені за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів і школярів.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради