Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Сесія міської ради: зміни до бюджетів внесено, конкурс на вакансію директора оголошено

09 вер 2019

 

У п’ятницю, 6 вересня, відбулося засідання 61-ї позачергової сесії міської ради. Розпочався розгляд питань порядку денного (їх значилось 9) традиційно з депутатських запитів. Депутати не підтримали запит своєї колеги Лілії Крайчинської («Воля») про заборону на території Нетішина розміщення та діяльності пересувних цирків та звіринців.

Міська рада своїм рішенням уповноважила адміністратора відділу адміністративних послуг управління економіки виконкому Світлану Ясенчук на здійснення функцій реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання особи на території сіл Старий Кривин та Новий Кривин.

З метою упорядкування (проведення прибирання та ремонту) пішохідної доріжки, яка веде від будівлі супермаркету ОТС «Фуршет» до Греко-Католицької церкви Св. Івана Богослова, її закріплено за територіальною громадою Нетішина. Ще одним рішенням депутати закріпили за Старокривинською сільською радою вуличні мережі доріг, які знаходяться на території колишньої Старокривинської сільської ради (вартість їх становить 21 млн. 843 тис. 490 грн.).

Внесено зміни до міської програми благоустрою Нетішина на 2017-2019 роки в частині «Капітальні видатки»: додатково виділено кошти в сумі 2 419, 20 тис. грн. для виготовлення проектно-кошторисної документації на розширення проїзної частини дороги для зупинки автобусів на вул. Набережна (неподалік будівлі СБУ) та виділено 1606,70 тис. грн. на облаштування спортивного майданчика у парку в районі вул. Набережна (на місці колишнього танцювального майданчика). Цим же рішенням доповнено пункт щодо переліку поточного ремонту об’єктів благоустрою міста об’єктами сіл Старий Кривин та Новий Кривин.

Два рішення стосувались змін до бюджетів Нетішина та Старокривинської сільської ради. Так, виділено кошти для КП НМР «Благоустрій»: 438 тис. грн. – на оплату за електроенергію вуличного освітлення, 49 800грн. – для придбання насіння квітів та термочаш для квітів; 75 тис. грн. – для облаштування виставкової зали в Палаці культури, 28 тис. грн. – для придбання інтерактивного комплексу (Центр реабілітації дітей-інвалідів), 19 680 грн. – для

придбання спеціальних рукавичок для захисту від термічного впливу (на виконання Цільової програми забезпечення пожежної безпеки на об’єктах усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділу пожежної охорони у м. Нетішині ). Відповідно до рішення, прийнятого міською радою, оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора Нетішинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4. Відділ правового та кадрового забезпечення виконкому зобов’язаний оприлюднити відповідне оголошення, як того вимагає чинне законодавство.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської  міської ради