Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Сесія міської ради: підтримано два із трьох озвучених депутатських запитів

02 гру 2019

29 листопада відбулась 65 сесія міської ради. Депутати розглянули понад 80 питань порядку денного. Стосувались вони різних сфер життєдіяльності Нетішина.

Традиційно першим питання порядку денному було розглянуто питання про депутатські запити. Рішенням міської ради підтримано 2 депутатські запити: Романа Кузіва («Воля») щодо передбачення коштів у бюджеті Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік на виконання заходів «Комплексної програми підтримки та розвитку житлового фонду м. Нетішина на 2018-2020 роки» (за зверненням на його адресу ГО «Рада голів ОСББ м. Нетішина»); Анатолія Олійника щодо передбачення збільшення суми фінансування на розвиток фізичної культури і спорту в бюджеті Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік. А депутатський запит Сергія Волкова («Нетішинська самооборона-народний контроль») колегами не був підтриманий. Із 21 присутнього на пленарному засіданні депутата проголосувало лише 7.

У депутатському запиті йшлося про створення тимчасової контрольної комісії із числа депутатів міської ради, яка б перевірила законність наказу керівника КНП НМР « СМСЧ м. Нетішин» щодо скорочення штату працівників та контролювала б процес скорочення на підприємстві; призупинення виконання наказу доки працюватиме комісія.

Слід зауважити, що відповідно до Регламенту Нетішинської міської ради VII скликання (ст. 27 Тимчасові контрольні комісії), питання про створення тимчасової контрольної комісії ради включається окремим пунктом до порядку денного сесії ради за ініціативою міського голови або не менш як третиною депутатів від складу ради. 

Міський голова Олександр Супрунюк охарактеризував депутатський запит Сергія Волкова, як втручання у господарську діяльність комунального підприємства.

 

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради