Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Семінари з техніки пошуку роботи - ефективні кроки до працевлаштування!

26 лип 2019

25.07.2019р., в приміщенні Нетішинської міської філії ХОЦЗ  відбувся семінар під назвою «Техніка пошуку роботи. Співбесіда  з роботодавцем». Модератором семінару виступила провідний фахівець з профорієнтації Наталія Бердіна, заходом охоплено 15 безробітних громадян, які перебувають на обліку в Нетішинській міській філії ХОЦЗ з метою пошуку роботи.

Напевно кожен з нас помічав, що є такі люди – світлячки, які завжди в гарному настрої, веселі, приємні, милі. Біля таких хочеться бути поряд, від них віє невловимий шлейф тепла, любові, радості.  Звичайно ми всі маємо різні типи темпераменту та набуті в процесі життєво циклу певні риси характеру, але коли постає питання знайти роботу, яка буде  не тільки приносити дохід але й морально задовольняти нас- позитивний настрой перед співбесідою є головною метою.

Головна ціль-це завоювати довіру роботодавця, тому важлива демонстрація відкритості та доброзичливості.

Успіх чи поразка під час співбесіди залежить від нашого уміння показати себе з кращого боку, справити гарне враження та переконати роботодавця, що саме Ви та людина котра йому потрібна. Іноді рівень нашої освіти, чи навіть професійні якості та досвід роботи залишаються непомітними, якщо особа не зможе правильно себе презентувати.

    Неабияке значення в процесі співбесіди має початковий етап підготовки, під час якого особа має зібрати якомога більше інформації про роботодавця до якого її запрошено. Частобезрбітні не надають цьому значення і зрозуміло шкодять своєму процесу працевлаштування.

На семінарі учасники ознайомились з головними правилами поведінки під час співбесіди, прийомами самореклами, розглянули найпоширеніший перелік питань, що використовуються в процесі співбесіди та навчились давати на них відповіді. На завершення семінару Наталія Олександрівна провела психогеометричний тест метою якого - була діагностика рис особистості.

За матеріалами Нетішинської міської філії ХОЦЗ.