Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Рік нових планів – рік нових проектів

21 лют 2019

19 лютого у великій залі Палацу культури міський голова Олександр Супрунюк звітував перед нетішинською громадою про результати роботи за 2018 рік. Почути інформацію про те, що зроблено міською владою за вказаний період та про плани щодо розвитку Нетішина зібралось чимало людей.
Після демонстрації відеозвіту, міський голова подякував всім, хто докладає зусиль для розвитку міста: депутатам міської ради, працівникам та членам виконавчого комітету, волонтерам, творчим людям, активним представникам громади. Коротко розповівши про принцип використання бюджетних коштів, його прозорість та відкритість (Нетішин займає 1 місце серед 447 найбільш відкритих міст щодо використання публічних коштів за результатами конкурсу Є-Data), систему електронного документообігу у виконкомі та його кадровий потенціал, Олександр Супрунюк зупинився на проблемах, які міська влада вирішуватиме в 2019 році у висотній та садибній забудовах Нетішина (ремонт тротуарів на вулицях міста, облаштування тротуарів, пішохідних переходів та зупинки по вул. Шевченка, розвиток паркової зони, будівництво дитсадка по вул. Варшавська, реалізація інвестиційного проекту НЕФКО – встановлення енергоефективних ліхтарів). Не обійшов увагою і проблему, пов’язану з безпритульними собаками (серед іншого йшлося й про подальшу співпрацю з ГО «Нетішинська спілка захисту тварин «Обличчям до тварин»).
Запитань до міського голови Олександра Супрунюка було багато, стосувались вони найрізноманітніших сфер життєдіяльності Нетішина. Спочатку він відповідав на ті, які були надіслані через соціальні мережі на електронну пошту виконкому та на сторінку міського голови Viber, надійшло багато письмових запитань із залу та через відкритий мікрофон.
Нетішинці цікавились тим, як міська влада бореться з паркуванням на газонах, за яким принципом розподіляється житло в гуртожитках, чому в місті піднято тарифи на комунальні послуги, чому замінено видачу коштів для інвалідів І групи для закупівлі предметів санітарної гігієни на натуральну допомогу та чи покращиться лікуванням чорнобильців у СМСЧ, чому не виділяються кошти на ортопедичне взуття, чи підвищуватиметься заробітна плата для педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів, коли буде належно облаштований пам’ятник жертвам голодомору та політичних репресій, чи повернуться до міста МЕМ після судової тяганини, чому біля аптек, кафе та різного роду торговельних точок не прибирається територія та не вивозиться сміття, яке зібралося на кладовищі по вул. Лісовій, коли будуть вирішені в місті проблеми з ремонтом тротуарів, безпритульними тваринами та буде проведено очистку обвідного каналу; яка заробітна плата у міського голови та ін.. На всі запитання нетішинців міський голова Олександр Супрунюк дав вичерпні відповіді, використовуючи при цьому презентаційні матеріали.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради