Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Розпочато процедуру ліквідації Старокривинської сільської ради

12 чер 2019

Рішенням 57-ї позачергової сесії Нетішинської міської ради від 31 травня 2019 року було утворено комісію з реорганізації Старокривинської сільської ради, яку  очолила заступник міського голови Оксана Латишева.

Протягом трьох місяців члени комісії, серед яких – секретар Нетішинської міської ради Олена Хоменко, економісти, бухгалтери, юристи, представники Фонду комунального майна міста Нетішин та працівники колишньої сільської ради проводитимуть інвентаризацію майна, документації, що знаходяться на балансі Старокривинської сільської ради, а також на балансі НВК, амбулаторії, сільського будинку культури та бібліотеки.

12 червня комісія обговорила алгоритм дій на найближчий час, зокрема, голова комісії Оксана Латишева ознайомила присутніх з порядком проведення ліквідаційної процедури, який передбачає такі заходи як зняття організації з обліку в органах податкової служби, фондах загальнообов’язкового державного страхування, передача документації, що підлягає довгостроковому зберіганню до відповідних архівних установ та здійснення інших заходів, направлених на ліквідацію організації як юридичної особи. Сьогодні спеціалісти розпочали роботу в сільському будинку культури, бібліотеці, амбулаторії та НВК.  

Робота комісії з реорганізації Старокривинської сільської ради – це важливий крок із переліку організаційних заходів щодо добровільного приєднання територіальної громади.