Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Родина Новіків – переможці родинного конкурсу з початкового технічного моделювання

05 бер 2019

Початкове технічне моделювання – це перші кроки дитини до пізнання та розуміння світу техніки, спроби її власної творчої діяльності, процес опанування початкових технічних і технологічних знань, вмінь і навичок. Технічне моделювання розвиває конструкторські здібності, збагачує світогляд та активізує пізнавальну діяльність.
Цієї суботи на базі Клубу «Юний технік» вдруге пройшов родинний конкурс з початкового технічного моделювання. 23 родинні команди з Нетішина, Славути та Рівного змагалися за звання найкращих. На початку конкурсу з гарними побажаннями до присутніх звернулись директор позашкільного навчального закладу Микола Заремський та головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради Алла Слюсарчук. Протягом декількох годин юні моделісти разом зі своїми батьками випробовували свої сили в теоретичному заліку, технічному та творчому завданнях. Під час технічного конкурсу учасники за допомогою паперу, ножиць та клею виготовляли модель машини та тварин, а у творчому – мали можливість сконструювати виріб на власне бачення. Суддівська колегія у складі педагогів Будинку дитячої творчості та Клубу «Юний технік» відзначили активну участь та гарну підготовку команд-учасників.
Відтак, за результатами трьох завдань Почесне перше місце родинного конкурсу з початкового технічного моделювання виборола родина Новіків, друге місце розділили родини Абросенкових та Коренєвих, третє місце дісталося родинам Савсюків, Кухарчуків та Гайдухів. Усіх переможців було нагороджено Почесними грамотами та цінними подарунками. Вітаємо переможців конкурсу бажаємо творчої наснаги та нових успіхів.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради