Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Робочі будні комісій з житлових питань

12 бер 2019

Учора, 11 березня, під керівництвом заступника міського голови Оксани Латишевої відбулися засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради та постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян.
На громадській комісії присутні розглянули 21 питання. Зокрема, затверджено спільні рішення адміністрації та профспілкового комітету КП НМР «ЖКО». Розглянуто звернення та надано дозвіл двом мешканцям міста на зміну місця проживання та переселення з кімнат (обмін кімнатами) в гуртожитку. Розглянуто та прийнято позитивні рішення про виділення ліжка-місця у гуртожитку для співробітника ТОВ «Промислові захисні покриття». Взято на квартирний облік за місцем проживання на загальних підставах 2 сім’ї складом 4 особи та 1 громадянина.
Порядок денний комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян містив 4 питання. У ході засідання члени комісії розглянули чотири звернення громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень у гуртожитках міста. З них – два звернення отримали позитивні рішення, одне питання перенесено на наступне засідання.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради