Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Роботи по освітленню міста тривають

23 жов 2019

У Нетішині триває процес реконструкції вуличного освітлення, який розпочався 30 вересня. Проект реалізується в співпраці з «НЕФКО» (Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією). Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Дорстрой Монтаж Київ».

Нині підрядники зайняті заміною світильників по просп. Незалежності. Загалом в місті, відповідно до світлотехнічного розрахунку та проекту, буде встановлено понад 1100 світильників 5 видів потужності. Найпотужніші з них світитимуть по просп. Незалежності.

За інформацією Ярослава Петрука, начальника управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради, на цей час проведено основні роботи по вул. Шевченка та вул. Висоцького, на територіях закладів освіти, медсанчастини, професійного ліцею та ін. Загалом вже замінено майже 400 світильників, протягнуто в опорах більше 3600 м нових кабелів, замінено більше 20 оголовків та 300 коробок із запобіжниками на опорах … Незабаром розпочнуться роботи по встановленню додаткових опор для вуличного освітлення на території міста (понад 200). Більшу їхчастину вже завезено до Нетішина.

 

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради