Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

"Піратська" вечірка – замість традиційної лінійки

22 чер 2019

Драйвово і креативно пройшло закриття пришкільного табору «Надія» у ЗОШ №4. Цьогоріч вихователі табору вирішили замість традиційної лінійки, провести цікавий квест. Коридори школи, 20 червня, перетворилися на справжній «піратський» острів, а малеча – на відважних морських вовків, яким не страшні будь-які перешкоди. На дітлахів чекала надзвичайно насичена програма: конкурси та естафети, танці, пісні, рухливі ігри та багато іншого. Протягом години коридорами закладу лунав галас і сміх щасливих дітей, які із задоволенням брали участь в змаганнях.
Перед юними шукачами скарбів стояло завдання пройти 5-ма станціями, де на юних мисливців за скарбами чекали неймовірно цікаві конкурси та загадки. Вихованці чотирьох пришкільних загонів відвідали станції «Спортивна», «Музична», «Кулінарна», «Відгадайка» та «Танцювальна». Наприкінці квесту на дітлахів чекала скриня зі скарбами – смаколиками, які були підготовлені адміністрацією школи. Вихователі не лише слідкували за проходженням командами пунктів, але й всіляко допомагали дітям у вирішенні заплутаних завдань. Під час цієї шаленої подорожі коридорами закладу маленькі «пірати» отримали не лише смачні скарби, але й море позитиву.
Закриття «піратської» вечірки пройшло урочисто – усі співали гімн школи, учасники виконували чудові танцювальні номери, адже у таборі зібралися талановиті й обдаровані діти. Директор ЗОШ №4 Людмила Добровольська подякувала організаторам за веселе дійство для дітлахів та вручила подяки вихованцям пришкільного табору «Надія».


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради