Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Професійне свято нетішинські правоохоронці відсвяткували з дітьми нашого міста

05 лип 2019

З нагоди 4-ї річниці з дня створення Національної поліції України нетішинські правоохоронці у четвер, 4 липня, облаштували у парковій зоні поблизу міської сцени поліцейське містечко, де кожен охочий міг приміряти на себе роль правоохоронця, сфотографуватися з поліцейськими, проїхатися на службовій автівці. Малеча та дорослі мали змогу ознайомитися із найсучаснішою технікою, автомобілями та спецзасобами, які використовують у своїй роботі правоохоронці.
Найбільше захоплення від усього, що відбувалося у парку отримали діти, адже вони мали змогу посидіти у суперсучасних поліцейських автівках, приміряти шоломи і бронежилети — такі ж, як у їхніх улюблених кіногероїв, пограти у детектива.
Також для хлопчиків та дівчаток на запрошення Нетішинського відділення поліції ГО «Успішна молодь Нетішина» організувала чимало веселих конкурсів, за перемогу у яких вони отримували смачне морозиво, квитки на атракціони та безліч інших подарунків. «Цьогоріч ми вирішили розділити професійне свято з містянами та малечею, адже ми працюємо заради їхньої безпеки та спокою», - розповів заступник начальника Нетішинського відділення поліції Андрій Кондратюк. Цього вечора талановиті солісти та колективи міста дарували винуватцям свята та глядачам чудові музичні та танцювальні композиції. Зі святом!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради