Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжується активна робота адмінкомісії

12 бер 2019

Завідомо неправдивий виклик поліції, порушення правил тримання собак і котів, гучні співи у дворі серед ночі – це далеко не повний перелік адміністративних правопорушень, через які нетішинці отримують штрафи. Членам адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, яка розглядає складені на мешканців протоколи та притягує їх до відповідальності, нудьгувати не доводиться. Помітили навіть закономірність – найчастіше злісними порушниками є одні й ті ж самі люди.
Під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося чергове засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті міської ради. У ході засідання було розглянуто 32 справи за ознаками передбаченими статями кодексу України про адміністративні правопорушення: за ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», за ч.1 ст.175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», за ч.1 ст.182 «Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого випливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях», за ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», за ч.1 ст.154 «Порушення правил тримання собак і котів», за ч.2 ст.212-1 «Повідомлення неправдивих відомостей державним органам реєстрації актів цивільного стану та несвоєчасна реєстрація народження дитини».
За результатами розгляду справ адміністративною комісією були прийняті відповідні рішення. Зокрема, 29 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, до 2 осіб застосовано попередження, 1 справу закрито в зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради