Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжує роботу спостережна комісія

23 тра 2019

Учора, 22 травня, під керівництвом заступника міського голови Ольги Бобіної пройшло чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. На засідання був запрошений інспектор Славутського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Хмельницькій області Андрій Пітніцький.
Порядок денний засідання містив 2 питання. Першим члени комісії розглянули повідомлення про звільнення з державної установи «Райківецька виправна колонія» нетішинця та обговорили процедуру здійснення за ним громадського контролю. Присутні розглянули 7 повідомлень зі Славутського МРВ з питань пробації про здійснення громадського контролю за засудженими та проведення роботи протягом відбування покарання з метою виправлення і ресоціалізації осіб.
Голова спостережної комісії Ольга Бобіна наголосила, що і надалі буде проводитися виховна робота з особами умовно-достроково звільненими від відбування покарання, громадський контроль за їх поведінкою протягом не відбутої частини покарання, а також надаватиметься допомога у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання. Також на засіданні обговорювались зміни до складу спостережної комісії, зокрема, залучення громадськоських організацій до участі у роботі комісії.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради