Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжує роботу адмінкомісія

04 чер 2019

Учора, 3 червня, під керівництвом заступника міського голови Оксани Латишевої засідала адміністративна комісія при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. На засідання був запрошений начальник сектору превенції Нетішинського відділення поліції Петро Чесновський. На розгляд комісії виносилось 8 справ про адміністративні правопорушення громадян, що мешкають на території міста.
Дані акти були складені щодо порушень вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, порушення правил торгівлі на ринках, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.
За результатами розгляду справ членами комісії були прийняті відповідні рішення. Зокрема, 6 правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 1 – надане попередження, а також 1 адміністративна справа закрита.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради