Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Продовжуються зустрічі міського голови з мешканцями міста

22 тра 2019

Аби знати, що турбує нетішинців, потрібен їх живий діалог з місцевою владою. Почути зворотній зв’язок: запитати, що турбує мешканців міста, і що потребує негайного вирішення та втручання з боку влади – головна мета зустрічей, які протягом двох місяців проходять у нашому місті.

У вівторок, 21 травня, на дворовій території між будинками №7, 9 та 11 по вул. Варшавська відбулася чергова зустріч очільника міста Олександра Супрунюка з мешканцями міста. Жителі будинку по вул. Варшавська, 9 звернулися до міської влади з проханням посприяти у вирішенні питання щодо виділення або побудови кімнати-сушки на третьому поверсі, у зв’язку з тим, що приміщення, яке використовується для сушки білизни та зберігання особистих речей переводять у житловий фонд. Окрім того, у заяві мешканців зазначено, що на інших поверхах будинку в аналогічних випадках такі кімнати створені.  Нетішинці цікавились перспективою будівництва дитячого садочка по вул. Варшавська, проведенням ремонту доріг та тротуарів на їхніх дворових територіях. Порушувались питання благоустрою території пляжу, питання випалювання деревного вугілля на території піонерної бази.  Олександр Олексійович детально розповів містянам, що наразі проблема випалювання деревного вугілля у промисловій зоні Нетішина знаходиться на контролі не лише місцевої влади, але й Генеральної прокуратури України. Керівництво міста неодноразово виїжджали з перевірками на об’єкти, де здійснюється несанкціонована підприємницька діяльність, більше сотні листів, звернень та прохань написано до обласних та столичних структур. І недарма – на сьогоднішній день на території «піонерки» знаходяться 13 діжок, з них – лише 6 функціонують, враховуючи те, що у 2016 році тут функціонувало 34 діжки. Очільник міста пояснив присутнім, що згідно з чинним законодавством України, надання дозвільних документів, що передують початку заняття таким видом господарської діяльності як виробництво деревного вугілля, не відноситься до компетенції органу місцевого самоврядування та звернувся до жителів з проханням не бути байдужими на шляху вирішення болючого питання для нашого міста.

Практика спілкування очільника міста з населенням дає можливість об’єктивно оцінювати стан справ з виконання планової роботи по вирішенню питань місцевого значення, коригувати хід її виконання з огляду на обговорення з мешканцями міста. Зустрічі керівництва міста з городянами продовжуються.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради